България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

VenZy с нестандартен клип и силно послание в "Само ти"

Изпълнителят ще залага все повече на танците на сцената

18.08.2020 | 09:52 Редактор: Тодор Петров

Изпълнителят  Венцислав Роланд - VenZy насочва вниманието на феновете си към хората, занимаващи се с танцово изкуство, които трябваше да заменят по време на пандемията концертните сцени с домашния паркет. 

Във видеото на "Само ти", заснето в разгара на карантинния период,  участват ученици от танцова школа.

"Посланието си остава същото. Голди каза, че иска да покаже на децата как може да се реализира това да танцуваш в един такъв момент. Танцът е нещо по-специално. Можеш на паркета вкъщи да си танцуваш и да допринесеш колкото и на голяма сцена", сподели VenZy в студиото на "България сутрин".

В края на песента той се покланя на публиката и е категоричен, че прави всичко за нея. А в петък VenZy и Дичо ще участват в гала концерт на фондация "Кърнолски". По думите му това са хора, които помагат много на бъдещи таланти. 

"Подготвям ново видео в момента, след което се надявам всички да са "Уау". Искам да се надграждам като артист. Не е достатъчно да пееш, трябва да запълваш цялата сцена не само с глас, но и с харизма. В случая аз искам с танци. Песента е много различна от нещата, които съм правил", обяви изпълнителят пред Bulgaria ON AIR.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК