България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Михаела Филева усмихва феновете си с "Родена с късмет"

На певицата ѝ предстои защита на дипломна работа в Музикалната консерватория

24.06.2020 | 09:36 Редактор: Ивет Арабова

Тя твърди, че е родена с късмет и ако съдим по досегашните ѝ успехи - има пълното право. Преди няколко дни Михаела Филева представи и новата си песен, която носи тематичното заглавие "Родена с късмет".

"Вярвам много в късмета. Със сигурност трудът и постоянството променят играта, но капката късмет е нещо много важно. Късмет е да имаш щастието да си срещнал правилните хора", каза в студиото на "България сутрин" певицата.

Михаела Филева добави, че в средата на юли ѝ предстои защита на дипломна работа в Музикалната консерватория.

"Специалността ми е с педагогическа насоченост, свързана с вокалното майсторство. Около 80 страници посветих на темата "Влиянието на риалити форматите върху изпълнителите, които минават през тях", разкри изпълнителката.

Според нея не всички хора от такива риалити формати намират поприще за изява, тъй като пазарът у нас не е особено голям.

"Повече от 3 месеца не съм стъпвала на сцена. Идеята за песента "Родена с късмет" дойде малко преди социалната изолация. Казах си, че аз бих имала нужда да слушам музика, която ме усмихва", разказа певицата в ефира на Bulgaria ON AIR.

Михаела сподели още, че инициативата на Херо Мустафа за подкрепа на българската музика ѝ е направила страхотно впечатление. Певицата се включи в предизвикателството и "хвърли ръкавицата" към Свилен от "Остава", който ще гостува утре в "България сутрин".

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК