България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Певец, танцьор, модел... Марио Михайлов представи парчето "Лед"

Искам да правя песни, които да зареждат хората, каза изпълнителят

09.03.2020 | 10:40 Редактор: Тодор Петров

Танцьорът, певец и модел Марио Михайлов представи в студиото на "България сутрин" втората си самостоятелна песен - "Лед".

"На 27 май 2019 г. беше първата ми песен. През тези 9 месеца не съм си почивал, през цялото време търсих формулата за следващата песен. Искам да подхождам с много внимание в детайла. Надявам се, че си е заслужавало чакането", сподели той.

И посочи, че винаги се води от сърцето си и собственото си усещане при правенето на музика. 

"Добавяме ритъм, за да може песента да върви по заведенията и дискотеките, да може хората да се забавляват. Музиката е за разпускане. За момента искам да правя песни, които да зареждат хората", каза още Марио пред Bulgaria ON AIR.

Нарича себе си артист-изпълнител и иска да се занимава с музика. Актьорството и моделството определя като странични неща. Не се възприема като професионален актьор, водещо за него е пеенето.

"Пеенето е като продължение на танците. Един певец може да радва хората цял живот. Голям късметлия съм, защото правя това, което искам и си следвам мечтите. Човек трябва да вярва в себе си и да преследва нещата като хищник", смята изпълнителят.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК