България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Фалшиви струни" - новият шедьовър на Графа

Песен за гордостта, която може да сломи една връзка

06.03.2020 | 11:33 Редактор: Тодор Петров

Владимир Ампов - Графа изпя в баладична форма връзката между човешката душа и струните на музикалните инструменти. Поредният шедьовър на певеца е озаглавен "Фалшиви струни".

"Целият екип работи с много любов, много запалено. Те са виновниците това видео да изглежда толкова добре и да облекат музиката с готина визия. Невинаги се получава, понякога има разминавания между музика и визия, в случая много добре се допълват", сподели Графа в студиото на "България сутрин".

По думите му феновете са изключително впечатлени и докоснати от новата му песен. 

"Това е една песен за разстоянието в отношенията между двама души, за гордостта, която може да сломи една връзка. В една връзка винаги са виновни и двамата, когато нещо се случва", разкри Влади Ампов.

И допълни, че до две седмици ще се появи много силен ремикс на "Фалшиви струни", дело на Fabrizio Parisi и The Editor. И той ще има видео, но сега се радваме, отбеляза Графа пред Bulgaria ON AIR.

Той се готви много сериозно за големия концерт на 10 юни на стадион "Българска армия" и не скри, че репетира до полунощ. А от следващата седмица с цялата група влизат в дълъг и тежък репетиционен процес.

"Нямаме търпение да се съберем и 10 юни да дойде, защото музикантите са изключително добри. Чисто физически се подготвям, тъй като това е голяма сцена. Това ми помага и за другите концерти", призна Влади Ампов.

Публиката на стадиона пък ще бъде активен участник в концерта. Хората ще се превърнат в една цялостна визуална картина. Графа има идея да заснеме и видео от стадиона.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК