България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Безводието вдъхнови Играта, засне клип в пресъхналия яз. "Студена"

Той е оптимист, че ситуацията в Перник може да не се повтаря на други места

10.01.2020 | 10:11 Редактор: Ивет Арабова

Рапърът Играта се вдъхнови от екокатастрофата в Перник. Той записа клипа към новата си песен "Не падай" на дъното на пресъхналия яз. "Студена"

"Всички имаме общо, ние сме в задния двор на Перник, всеки един от нас е засегнат. Сметнах, че може да заснемем там клипа, точно тогава се заформяше този скандал", каза рапърът Ивайло Иванов - Играта в студиото на "България сутрин".

По думите му всеки трябва да има самосъзнание и да знае, че в един момент ще му се потърси сметка.

"Когато видях язовира по медиите, не можах да повярвам, това приличаше на декор за филм. Като погледнах тази пустиня на живо, си помислих, че това е брутално", добави Играта. 

Той е оптимист, че това може да се поправи във времето и да не се повтаря на други места.

"Всичко, което съм изпял, не е попаднало случайно. Миналата година ми беше изпълнена с различни нюанси - приятелства, предателства. Написах текста към песента без музика. От малък искам сам да постигам нещата и да достигам върховете, от 12-годишен съм работил на три места", каза още Играта в ефира на Bulgaria ON AIR.

Рапърът сподели за трансформацията си, която е успял да постигне с двуразови тренировки.

"Във влогове мога да покажа различни неща от себе си, от хумора, който притежавам. Всеки намира нещо забавно в ежедневието си, което може да покаже на хората. Надявам се годината да бъде много здрава, да няма толкова напрежение и да има вода за всички", пожела си Ивайло.

Вижте целия разговор с Играта във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК