България сутрин

Всеки делник от 7:00 часа
още

На кого казват "Тихо там" Николай и Хованес от Replay

Двамата представиха новата си песен пред Bulgaria ON AIR

14.10.2019 | 11:05 Редактор: Тодор Петров

Две амбицирани да правят музика момчета получават все повече одобрение. Двамата имат интересни биографии и различни професионални интереси, но обща страст към музиката. 

Последната песен на Николай Топалов и Хованес Хованесян от Replay се казва "Тихо там". Двете момчета от Пазарджик се занимават професионално с музика от една година. Преди това музиката за тях е била само хоби.

От първи до седми клас Николай и Хованес са съученици, приятели са вече 18 години. Николай започва да учи в Музикалното училище в Котел, но двамата остават неразделни. А рап музиката прави връзката им още по-силна. Двамата вече се чувстват като братя.

"Хубаво е младите хора да учат фолклор. Фолклорът е едно от най-важните неща. Това е сложен тип музика, която не всеки ще разбере. Когато минеш през тази музика, тогава другите стилове стават по-лесни. Тя ти дава основата", споделиха момчетата в "България сутрин".

"Стараем се музиката ни да бъде различна, за да получават всеки път нещо различно хората. Искаме да бъдем добри във всичко, стремим се да угодим на всички. Нямаме идоли. Харесваме някои и се учим от тях", казаха още те пред Bulgaria ON AIR.

Двамата казват "тихо там" на критиката и хората, които не оценяват труда на човек. На онези, които са станали сутринта, за да критикуват.

Вижте още във видеото.

Харесайте страница ни във Facebook ТУК