България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Ултрамаратонецът Краси Георгиев се включва в Sofia Fit Fest

Благотворителният фестивал ще се проведе на 4,5 и 6 октомври

30.09.2019 | 09:26 Редактор: Тодор Петров

За втора година ще се проведе мащабното събитие за групови тренировки Sofia Fit Fest. Фестивалът е на 4,5 и 6 октомври в София. 4 октомври е отделен за обучение на треньори. Активната част на фестивала е на 5 и 6 октомври. Днес до полунощ всеки може да закупи билета си онлайн. Билети могат да бъдат закупени и на място - има еднодневни и двудневни.

В събитието с благотворителна цел отново се включва ултрамаратонецът Красимир Георгиев.

"Ще има 3 тренажора. Моят начин тази година е събота и неделя да греба по 6 часа без да спра за Сдружение "Деца с онкохематологични заболявания". Колкото повече хора съберем, толкова по-добре. Правим го за децата", сподели той в студиото на "България сутрин".

Пари ще се даряват допълнително в кутии на място, като желаещите ще могат да гребат на два от тренажорите рамо до рамо с Краси Георгиев.

"Надяваме се участниците да бъдат двойно или тройно повече. Всеки, който си закупи билет, може да се включи в цялата фестивална програма", посочи Марина Ранкова, която е вдъхновител и организатор на Sofia Fit Fest.

За събитието пред Bulgaria ON AIR говори и друг от организаторите на фестивала - Мариела Маринова.

"Радваме се на популярност. Може да предложим цели две сцени, атракциони, площадка за кросфит. Важно е на събитие като нашето да имаме възможност да допринесем с нещо позитивно за живота в България. Целта е изграждане на лагер за възстановяване на децата", обясни тя.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК