България сутрин

Всеки делник от 6:30 часа
още

Наближава пълнолуние: Емоции, стремежи, илюзии

Как ще се отрази то на всеки от нас?

10.09.2019 | 10:13 Редактор: Ваня Кузманова

Навлизаме в период, в който осъществяването на стремежите ни в емоционален план ще бъде възможно. Това обещават астролозите в периода на пълнолунието, което се очаква в нощта на 14 септември. 

"Пълнолунието започва да се усеща два дни преди да настъпи и ще бъде актвно два дни след това. Това е период, подходящ за реализация, свързана с качествата на зодия Риби. Той има отношение към нашия емоционален живот, състраданието и милосърдието", каза астрологът Ивайло Добрев в "България сутрин".

И допълни, че периодът е подходящ за реализиране на някакъв проект, свързан с музика, танци и поетична творба. Да изразим наши дълбоки емоции.

"Знак Риби е свързан с прошката. Моментът също е подходящ да поискаме или да дадем прошка на себе си", посочи астрологът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му трябва да внимаваме да не изпаднем в илюзии и самозаблуди в идеализиране на някои образи. Възможно е да изпаднем в ролята на жертва или спасител.

"Всички останали водни знаци ще бъдат повлияни от това пълнолуние - при едни ще бъде по-силно, а при други по-слабо", заключи астрологът Ивайло Добрев.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК