ГЕРБ и БСП с еднакви заявки: Ще се борят за по-високи доходи

Какво да очакват българските граждани?

04.09.2019 | 09:48 Редактор: Ваня Кузманова

"Българският парламентаризъм трябва да се характеризира с работа за българските граждани, да подобрим тяхното финансово състояние и социална среда", заяви депутатът от ГЕРБ Александър Иванов пред репортер на Bulgaria ON AIR.

От думите му стана ясно, че в ГЕРБ очакват удари от опозицията, но се надяват предстоящите избори да не изгонят от работа колегите им от БСП, както се случи преди изборите за Европейски парламент.

"Победихме ги за пореден път, защото българските граждани виждат една предвидима, устойчива партия като ГЕРБ, която наистина работи", допълни още той. 

Пред камерата ни застана и депутатът от БСП Димитър Данчев.

"Основен приоритет в работата на нашата партия през този политически сезон ще бъде борбата с неравенствата, борбата за по-добри доходи и за по-добро здравеопазване", обяви той в ефира на Bulgaria ON AIR.

Данчев отбеляза, че темата за реформа на наказателна политика е изключително важна за социалистите, поради зачестилите тежки убийства на деца през изминалите месеци. И водени от тези обществени очаквания те са внесли своите предложения за промяна в Наказателно-процесуалния кодекс. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК