България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Кариерен кошер" събира стотици бизмесмени, лектори и млади таланти

Повече за събитието от Христо Бояджиев и Кирил Петков

02.09.2019 | 10:22 Редактор: Тодор Петров

Кариера се гради с много усилия и е важно да се споделя, за да се променя и прогресира цялостно средата. За поредна есен "Кариерен кошер" събира за серия от лекции прогресивно мислещи бизнесмени, млади таланти и лидери от различни области.

"Кариерен кошер е най-голямото изложение за хора с опит в чужбина, които искат да видят каква е екосистемата в България. В рамките на ден събираме 90 водещи работодатели, двадесетина лектори и над 1000 души с опит в чужбина", обясни основателят на "Тук-Там" Христо Бояджиев.

И отбеляза, че тази година ще се говори по много теми - от финанси до маркетинг и IT. 

"Едно от най-важните неща за нас тази година е да покажем как работи екосистемата", подчерта Бояджиев в "България сутрин".

Събитието стартира на 4 септември от 12 в Inter Expo Center в София. Важно е да се регистрирате за участие предварително на karierenkosher.bg

А сред лекторите тази година е  съоснователят на Центъра за приложни изследвания и директор на "Провиотик" - Кирил Петков.

"Има доста голяма група от млади хора, които се координират и създават успешни бизнеси и партньорства. Човек не се чувства сам, когато се върне в България", коментира той пред Bulgaria ON AIR.

Гледайте видеото с цялата дискусия.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК