България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Новата група Robbers On Parole представиха втората си песен

Успехът не е основната ни мотивация, разкриха Ивайло Сарандев и Моника Иванова

12.08.2019 | 11:40 Редактор: Бойко Димитров

Младата и талантлива група Robbers On Parole представи втората си песен. Парчето "Feel complete" насочва вниманието на меломаните към състоянието на физическо и психическо ограничение и борбата за мечтаното чуство на завършеност.

В "България сутрин" Ивайло Сарандев и Моника Иванова обясниха, че успехът не е основната им мотивация да правят музика. Според него той и колегите му ще бъдет горди след години, когато се обърнат назад и видят колко парчета са записали. 

"Това, което правим остава във времето. Колкото и усилия да хвърлим, за нещо, което може и да не достигне до масовата публика, след време ще се обърнем и ще кажем, че имаме 15-20 парчета, които ни карат да сме доста горди. Никога не съм мислил за това, че може да не постигнем нещо", каза Сарандев.

Моника Иванова пък бе категорична, че за членовете на групата няма значение в коя графа, като стил ги поставят.

"Когато направиш нещо, което ти харесва го повтаряш, а след това започваш да мислиш за третия път. Успехът не е основната ни мотивация. Няма значение в каква графа откъм стил на музиката ни слагат. За хората също няма голямо значение, мисля. Никой няма нужда от дефиниция, за да харесва нещо", разясни младата певица пред Bulgaria ON AIR.

Групата e и сред първите участници в кампанията за нова българска култура на Bulgaria ON AIR – Bulgaria ON ART.

Инициативата на Bulgaria ON AIR насърчава развитието на талантливи артисти от различни сфери на изкуството и културата като им дава безвъзмездно ефирно време в рекламните си слотове и разказва историите им чрез интересни Q&A интервюта в социалните мрежи на телевизията.

Целта – да се видят различните лица на новата българска култура, които често остават в сянката на различни мейнстрийм продукции.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК