България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Любовен триъгълник в новия летен хит на Нели Петкова

Певицата отново си партнира с носителя на "Грами" Дейвид Харис

07.08.2019 | 10:25 Редактор: Тодор Петров

Нели Петкова описва любовните маневри в новия си летен хит - "Sober". Певицата представи парчето за пръв път пред публиката във Варна. Направи го и в студиото на "България сутрин" ден по-късно.

"Мина страхотно, много добре се възприе. Не е типичното латино, но има такава нотка. Люси Иларионов е режисьор, аз участвах дейно в написването на сценария. Съавтор съм и на текста. Исках да пресъздам във видеото това, което съм усетила при написването на текста", сподели Нели Петкова.

Тя отново работи с известния носител на музикалната награда "Грами" Дейвид Харис.

"Той спечели тази година "Грами" за най-добър R'n'B албум. Не само, че продължаваме, а имаме още 5 парчета, предстои да ги представя. Вече си се заформи като албумче", каза още певицата пред Bulgaria ON AIR.

В новата ѝ песен се разказва за момиче, попаднало в любовен триъгълник. Всички участници в клип пък са приятели на Нели Петкова. 

Изпълнителката призна, че ѝ се иска да има повече време за почивка, но в същото време има много енергия да твори. Нели Петкова разкри, че подготвя още едно ново парче, този път на български, което ще пусне през септември.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК