България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Фестивалът Vola Open Air връща младите в Северозапада

Музика, хенд мейд изделия и много забавление очакват посетителите

23.07.2019 | 10:22 Редактор: Юлия Христова
Фестивалът Vola Open Air връща младите в Северозапада

Седмото издание на музикалния фестивал Vola Open Air 2019 престои след броени дни. Тази година, за първи път събитието на връх Околчица ще продължи цели три дни - 26, 27 и 28 юли. Всеки гост на фестивала ще може да се включи в разнообразни дневни активности.

Звездите в третото издание на фестивала са холандският дръм'н'бейс продуцент LENZMAN, в компанията на МС ABNORMAL SLEEPZ, американският изпълнител и продуцент Illa J с проекта ILLA J Live Band, Killamatic и новаторската група DASHE.

"Мястото избра фестивала. Има лесен достъп за коли, голяма поляна, беше подходящо", каза в "България сутрин" организаторът на събитието Цветослав Йонов.

Той допълни, че фестивалът е ориентирам към уникалната, предимно авторска музика. 

"За нашата група е специфично, че сме от различни градове на страната", посочи пред Bulgaria ON AIR Кристиян Гочев от група DASHE.

Фестивалът няма как да мине без оригинални хендмейд предмети и техните артисти, които ще имат на разположение собствени творчески шатри.

Както винаги, ще има обособена къмпинг зона за посетители, както и разнообразни храни и напитки в трите дни на фестивала. На разположение ще има и дневен бар.

Очаквайте видео!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК