България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Група SEVI с ново парче с участието на Jen Majura от Evanescence

"To Hell and Back" е част от най-новия им албум "Follow me"

05.07.2019 | 10:55 Редактор: Василена Василева
Група SEVI с ново парче с участието на Jen Majura от Evanescence

Понякога е необходимо да преминеш без страх през ада, за да се върнеш обратно по-силен и готов да се справиш с проблемите. А когато това се случва под мотивиращи рок звуци, процесът може да се окаже дори приятен.

Група SEVI представи най-новата си песен "To Hell and Back". В клипа участие има легендарната китаристка на Evanescence Джен Маджура. 

"С големите артисти винаги се работи лесно. Джен е изключителен професионалист. Самата тя много обича да помага на по-младите в бранша, да прави колаборации с други изпълнители. Което безспорно е страхотно", сподели в студиото на "България сутрин" Рали Велинов от група SEVI.

Песента е част от най-новия им албум, озаглавен "Follow me", който излезе през март. В парчето участие взима още и талантливата мултиинструменталистка Alexandra Zerner. Аудио обработката пък е дело на Марко Барусо, който работи със SEVI по целия нов албум.

"В процеса на работа решихме да предложим на Джен да участва в проекта. С нея се познаваме от 2017 година и оттогава поддържаме връзка", допълни още Светлана Близнакова.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК