България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Приятели на загиналия моторист: Кметът направи обратен завой, да го връщат в ареста!

Близки на Игнат Славков излязоха на протест пред общината в Костинброд

03.07.2019 | 16:10 Редактор: Тодор Петров
Приятели на загиналия моторист: Кметът направи обратен завой, да го връщат в ареста!

Приятелите на загиналия моторист в Костинброд излязоха на протест пред общината в града, защото смятат, че кметът има вина за тежкия инцидент. Според тях значително се различават версии, които се лансират след смъртта на Игнат Славков.

"Кметът казва, че не е правил обратен завой, а той всъщност го направи, видях го това нещо. Само аз бях там, казал съм какво се е случило. Кметът прави забранен обратен завой", сподели един от протестиращите младежи.

Трайко Младенов остава на свобода под гаранция от 5000 лева. Той няма право да напуска страната, отнета е шофьорската му книжка.

"Това абсолютно не ни удовлетворява! В тази държава винаги е било така - за милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Пет часа го чакахме пред прокуратурата, а той избяха. Защо се криеш, ако нямаш вина", коментира друг от приятелите на загиналия моторист.

Протестиращите допускат, че кметът може и да не е видял техния приятел на пътя. И съобщиха за версия, че телефонът на Младенов е звъннал, заради което той е решил да се върне и направил фаталния обратен завой.

Недоволните граждани не се съмняват в шофьорските качества на Игнат и подчертаха, че очакват кметът да бъде върнат в ареста.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК