България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Новата песен на дует "Авеню" учи феновете на важните неща в живота

Със Заки планираме да направим концерт в София през есента, разкри Боби Иванчев

24.05.2019 | 12:10 Редактор: Бойко Димитров
Новата песен на дует

Новата песен на дует "Авеню" учи феновете на важните неща в живота. Това разкри единият от членовете на групата Боби Иванчев в "България сутрин". Песента "Пътят" разказва за това как само ние самите сме отговорни за решенията, които взимаме и хората, с които сме се обградили.

Иванчев също така разкри, че заедно с дуетната си половинка Велизар Соколов - Заки планират през есента да направят концерт в София. И добави, че в новата им песен участва и талантливата певица Христина Нейкова. 

"Музиката трябва да дава послание. Трябва да учим публиката за важните неща в живота. Новата ни песен е именно за това. Решихме да дадем нов прочит на песента като поканихме Христина да пее. "Пътят" е песен за това, че той трябва да бъде споделен с важен човек, когото обичаме, и че сме отговорни за решенията, които взимаме в живота си. Ние не контролираме какво хората мислят за нас, какво казват за нас. Всеки има нужда да извърви своя път с някого. Със Заки ни липсва контактът с публиката. Планираме да имаме участия - есента искаме да направим концерт в София. Посланието на музиката е много важна, защото тя е универсален език", каза Иванчев пред Bulgaria ON AIR.

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК