България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Вера Шандел представя двойна кино премиера на 19 април

Продуцентът разказва пред Bulgaria ON AIR какво да очакваме от "Малко късмет за по-късно" и "Животът е безкраен танц"

16.04.2019 | 10:30 Редактор: Зорница Костадинова
Вера Шандел представя двойна кино премиера на 19 април

Музикантът и продуцент Вера Шандел представя двойна кино премиера на 19 април. Какви са сюжетите на филмите "Малко късмет за по-късно" и "Животът е безкраен танц", разказват самата тя и режисьорът Александър Смолянов.

"Малко късмет за по-късно" показва задкулисния живот на боксьорите. По думите на Смолянов идеята е да се види колко мъжки спорт е боксът. Продукцията може да бъде определена като филм за ценностите, защото в този спорт нещата са почтени.

"Интересното е, че филмът не разказва само за задкулисния живот на боксьорите, но и какво се случва с тях след бокса", допълни Шандел.

Тя посочи, че в него се разказва за героите не само като спортисти, а и като човешки същества. Определя го като "лек и приятен филм за живота". 

Гостите в "България сутрин" споделиха, че в ролите влизат Явор Борисов, който е трябвало да качи 15 кг за 3 месеца и Цветан Алексиев, когото са забелязали на фестивала "Златна роза".

Другият филм, който представят - "Животът е безкраен танц" е за България и историята ѝ, видяна през погледа на музикантите от Sentimental Swingers, от които Шандел е част.

"В него разказваме за нашето минало и изборът да останем в България", сподели пред Bulgaria ON AIR продуцентът. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК