България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Снайперист, футболист и борец сред претендентите за "Мистър София"

Конкурсът ще се проведе на 17 април, участниците са 15

11.04.2019 | 10:25 Редактор: Ралица Братанова
Снайперист, футболист и борец сред претендентите за

За поредна година  конкурсът "Мистър София" събира едни от най-красивите мъже на едно място. Той ще се проведе на 17 април от 22:00 часа в Plazza Dance Center. 

Условията за участие в конкурса бяха момчетата да живеят в София, да имат навършени 18 години и да са с ръст над 170 см.

15 финалисти ще се конкурират за титлата. Освен добрата физика на мъжете впечатление прави и широката гама от професии, които практукуват - снайперист, футболист, блогър, банкер, актьор, състезател по борба и модел.

Лице на конкурса е моделът Кристин Каменова.

" "Мистър София" е един от най-престижните конкурси в България. Повечето момчета, които участват са различни сами по себе си. Тази година има 10 пъти по-голям интерес", сподели Каменова в ефира на "България сутрин".

Претенденти за титлата Даян Караев, Тодор Миков и Мартин Насонов споделиха пред Bulgaria ON AIR, че това, което ги е мотивирало да участват е предизвикателството и тръпката от конкурса.

Моделът Кристин Каменова беше категорична, че победителят, трябва да знае какво иска да прави с живота си, след като спечели конкурса.

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК