fallback

Деян Топалски за предстоящата голяма битка на Senshi и тайната на успеха

ММА боецът ни в спор с Ахмед Крънич за Европейската титла на WAKO PRO

02.04.2019 | 10:00 Автор: Зорница Костадинова

Известният български ММА боец Деян Топалски ще бъде част от второто издание на професионалните бойни гала вечери по кикбокс и муай тай SENSHI. На 20 април в зала "Арена Армеец" 11-кратният ни републикански шампион по кикбокс ще се изправи срещу Ахмед Крънич от Босна и Херцеговина в среща за Европейската титла на WAKO PRO.

Пред камерата на Bulgaria ON AIR Топалски разказа как протича подготовката му. Според него са нужни около 2-3 месеца за една добра подготовка. През този период ключов фактор са лишенията. Трябва да ограничиш алкохола и вредните храни.

"Аз най-трудно се лишавам от сладко", призна спортистът.

По думите му формулата за успех се крие в раздаване. Трябва да се върви само в една посока и тя е нагоре.

"Истинската битка е между психиката на двамата опоненти", категоричен беше Топалски.

Той допълни, че кикбоксът е един изключително разнообразен спорт. В него всичко зависи от това срещу кого се изправяш. Трябва да си проучил добре съперника, за да постигнеш победа.

За предстоящата битка ММА боецът посочи, че не се притеснява, а се вълнува.

Той коментира и нашумялата тема за целувката между Кобрата и Джени Суши, като изрази мнение, че може би боксьорът не е бил прав, но на момента е направил нещо, което му се е сторило интересно. По думите му, въпреки оформилия се скандал, тази реакция на Пулев впоследствие ще му донесе само позитиви.

Цялото интервю вижте във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България сутрин
fallback