България сутрин

Всеки делник от 7:00 часа
още

Новото парче на група Miry разказва за любовта с всичките ѝ съмнения

Написах това парче още преди 2 години, сподели вокалистът Мирян

24.06.2019 | 10:48 Редактор: Бойко Димитров
Новото парче на група Miry разказва за любовта с всичките ѝ съмнения

Група Miry представи поредния си авторски сингъл. Песента "Kinda love you" е с алтернативно звучене и разказва за любовта с всичките ѝ съмнения. Вокалистът на групата Мирян разказа в "България сутрин", че парчето е написано още преди 2 години, но чак сега вижда бял свят.

Музикантът разкри, че той и останалите членове на групата са решили парчето да има по-тийнейджърско звучене, но да не е прекалено романтично.

"Какво ме накара да напиша тази песен? Любовта към всички жени. Това не романтична песен от типа "Това е любовта ми към теб, ти си всичко за мен". По-скоро е по-тийнейджърска и не толкова конкретна в чувствата. Това е песен за любовта с всичките ѝ съмнения. Песента съм я написал преди 2 години. Един ден седнах и си поставих за цел да напиша възможно най-много авторски парчета. Така направих 4-5 и тази песен е една от тях. Мелодията я написах много бързо. За текста пък ми помогна един приятел - беше ми написал опорни фрази", обясни Мирян. 

Той също така сподели, че се надява до края на годината Miry да издадат първия си албум.

"Досега по-голямата част от синглите, които сме пускали, бяха свързани с повече агресия и разочарование. Тази песен пък е повече за позитивните чувства. Видеото го направихме със Свилен Славов и Виктор Добрев. Те са невероятни професионалисти. Искаме да влезем в студиото и да запишем 5-6 авторски парчета. Надявам се до края на годината да издадем и албум", каза Мирян пред Bulgaria ON AIR.

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК