Брюксел 1

Събота от 17:00 часа
още

Накъде водят политическите процеси в Македония?

"Брюксел 1" с Милена Милотинова

02.05.2017 | 12:11 Редактор: Васил Детелинов
Накъде водят политическите процеси в Македония?

Журналистите  Николай Кръстев, Нина Спасова и Николай Коев с коментар за  драматичната 
нощ в парламента в Скопие. На къде водят политическите процеси в Македония? Коментар на евродепутата от ГЕРБ/ ЕНП Андрей Ковачев.
Вижте разговора  във видеото. 

 

 

Във втората част на „Брюксел 1“ :  Нова порция масови арести в Турция. Има ли край на чистката и защо Турция иска да съди бившия ни генерален консул Георги Димов - по темата бившия ни посланик Петър Воденски. 

 И още :  Ще накаже ли Евросъюзът Унгария за образователния закон и възможното закриване на Университета на Сорос в Будапеща - по темата - възпитаниците на университета Ася Методиева и Христо Панчугов. 

 

На финала  поглед към Западните покрайнини, където за първи път на Великден отиде български премиер. В Босилеград Огнян Герджиков се срещна с българите от района.  
Ще се промени ли живота на сънародниците ни в Сърбия? Интервю с Александър Димитров, който организира великденския фестивал в Босилеград.  


1
0 rate up comment rate down comment 0
Любомир_Попалексов
преди 6 години
Андрей Ковачев, един от виновниците за днешната дестабилизация на Македония, дестабилизацията на Балканите - наред с Бойко Борисов, Росен Плевнелиев, Николай Младенов, които обслужвайки гръцкия национализъм с "ветото" от 11 дек. 2012 година за присъединяване на републиката към ЕС и НАТО опозориха България и очевидно провалени пак дават акъл, а очевидно го нямат. Сигнализирай за неуместен коментар