ЦКБ представи новата безконтактна карта Debit MasterCard® PayPass™

Продуктът съчетава новите технологии с изгодни финансови условия за клиентите и различни атрактивни бонуси.

13.01.2014 | 12:40
ЦКБ представи новата безконтактна карта Debit MasterCard® PayPass™

Клиентите на Централна Кооперативна Банка (ЦКБ) и Мобилтел вече имат възможността да правят бързи, сигурни и удобни плащания с новата кобрандирана карта Debit MasterCard PayPass. Тази безконтактна карта съчетава новите технологии с изгодни финансови условия за клиентите и различни атрактивни бонуси за тях.

ЦКБ предоставя новите дебитни карти с нулева такса за всички плащания на ПОС терминал. Безплатни са както плащанията в магазините на Мтел, така и всички други покупки с картата в търговски обекти в страната и чужбина, а също и в интернет.

За първите 10 000 притежатели на картата Debit MasterCard PayPass, които участват в програмата за лоялност Мтел Клуб, има специална изненада – те ще получат напълно безплатно Data Prima карта с включен 400 MB мобилен интернет.

Картодържателите на кобрандирана карта Debit MasterCard PayPass автоматично ще участват в програмата за лоялност CCB Club, чрез която ползват отстъпки от Мтел, Лукойл, България Ер, Happy Bar & Grill, Армеец, Sport Depot и други утвърдени търговци с водещи позиции в своите бизнес сектори. Със своята дебитна карта клиентите ще получават отстъпки и по програмата CCB Bonus, в която са включени над 700 най-разнообразни търговски обектa в цялата страна.

Новата карта ще предложи на клиентите иновативната технология PayPass като допълнителна характеристика, която позволява на картодържателите да правят безконтактни плащания. При такъв тип трансакция картата само се приближава до безконтактния ПОС терминал в търговския обект. По време на плащането безконтактната карта е в ръцете на картодържателите, като по този начин им предоставя по-голям контрол и сигурност. Безконтактните трансакции са изключително бързи и удобни както за плащания на малка стойност, така и за по-значими суми. Тези трансакции, както и всички други покупки с картата Debit MasterCard от ЦКБ и Мтел, са без такса за клиентите.

„Стартираме издаването на първата международна кобрандирана дебитна карта на ЦКБ в партньорство с Мобилтел. Издаването на съвместна карта с Мобилтел е логично продължение на успешното ни партньорство с телеком оператора, включващо участие в общата програма за лоялност CCB Club и други значими проекти, фокусирани върху иновациите. Избрахме картата да е безконтактната Debit MasterCard, тъй като положителното изживяване на нашите клиенти, когато пазаруват в търговски обекти и ползват своите банкови карти, е изключително важно за нас. Това е и причината, поради която предлагаме модерни решения, които имат за цел да облекчат обслужването на нашите клиенти”, каза Георги Константинов, изпълнителен директор на ЦКБ.

С кобрандираната карта Debit MasterCard PayPass клиентите могат да ползват услугата „Абонамент за периодични сметки“ при преференциални условия, като плащанията към Мтел, както и за битови сметки ще се извършват автоматично и безплатно. За клиентите, които предпочитат да пазаруват онлайн, ЦКБ предлага услугата Е-Secure. Тя осигурява допълнителна сигурност при пазаруване в интернет чрез MasterCard SecureCode™. Клиентите ползват допълнителен код за идентификация, който не става достояние на търговците.

„Безконтактната технология на MasterCard става изключително популярна сред потребителите по цял свят и ние вярваме, че основните й характеристики – бързина, удобство и сигурност, са основната причина за това. Притежателите на картата Debit MasterCard PayPass на ЦКБ и Мтел не само ще могат да усетят ползите от безконтактните плащания в много търговски обекти в България, но и в почти 1.6 милиона локации по света в 60 държави”, каза Артур Туремка, генерален мениджър за Балканите на MasterCard.