Румяна Бъчварова: Коалиция ГЕРБ - БСП няма да има (видео)

Скандалите с подслушванията са инициирани, за да дискредитират бившите управляващи, коментира началникът на Кабинета „Борисов”.

29.04.2013 | 21:55
Румяна Бъчварова: Коалиция ГЕРБ - БСП няма да има (видео)

ГЕРБ и БСП няма да се коалират, заяви в предаването Денят ON AIR Румяна Бъчварова, началник на Кабинета „Борисов”. Тя подчерта, че кандидатът за премиер на  „Коалиция за България” Пламен Орешарски  е изразил близки до вижданията на ГЕРБ идеи днес по време на дискусията "България - икономически активна страна" в НДК. На форума Орешарски заяви, че държавата трябва да има по-силни регулиращи и координиращи функции. Той се обяви още против вдигането данъците и за увеличаване на събираемостта на неданъчните приходи.

Близките позиции с ГЕРБ са показателни, че няма алтернатива в икономиката, коментира пред Bulgaria ON AIR Бъчварова. Тя допълни, че социалистите разбират, че  в „управлението на България няма алтернатива”.

Скандалите с подслушванията Бъчварова коментира като инициирани, за да се дискредитира ГЕРБ като политическа сила. По думите й в предизборната кампания отсъстват политически решения на проблемите с ниските доходи, високите сметки и борбата срещу монополите.

Вижте целия разговор във видео файла.