Стефан Вълдобрев: Единственoто важно нещо е да си честен и да вълнуваш хората пред себе си

Стефан Вълдобрев гостува в предаването Медиите ON AIR

22.10.2016 | 11:32 Редактор: Доника Ризова
Стефан Вълдобрев: Единственoто важно нещо е да си честен и да вълнуваш хората пред себе си

Стефан Вълдобрев не си позволява да се появява в медии директно много често, но се появи в ефира на Bulgaria ON AIR в предаването "Медиите ON AIR" и седна на стола срещу Доника Ризова.

По повод заглавието на новото си парче "По - полека" той сподели, че трябва да забавим нещата малко. Тази скорост не е човешка и няма как да доведе до нещо хубаво.

"Нищо не е на всяка цена. Ако  стане - стане, ако не стане - всичко е ок."

Във Фейсбук профила си артистът си позволява да е честен и автентичен, но когато публикува нещо го мисли 2-3 дни преди това.  "Аз съм страшно  внимателен към думите - пиша си го, след това го редактирам, проверявам го. Писаното слово остава - то е нещо много важно и велико."

Стефан се е освободил от медийния си образ.  За певеца, артиста, текстописеца вече няма значение кой какво мисли, кой какво е казал, как изглежда, колко килограма отгоре е, с какво е облечен.

"Единственото важно нещо е да си честен и да вълнуваш хората пред себе си." - допълва той.

Следващото нещо, което ще добави като свое амплоа е режисурата, която вече практикува, но и все още усъвършенства. Стефан Вълдобрев е посещавал лекции в чешката академия за филмово и театрално изкустово, откъдето са тръгнали големи режисьори като Иржи Менцел, Милош Форман, Вера Хитилова.

Зрителите на предаването получиха лична покана от него за концерта му в Терминал 1 следващата събота. С него той ще отпразнува втория тираж на новия си албум.