Емил Кошлуков: Медиите ме влекат повече от политиката

Екранът и медиите са огромен инструмент за популярност. В момента медиите ме влекат повече от политиката – каза Емил Кошлуков в Медиите ON AIR по Bulgaria ON AIR.

04.07.2016 | 12:11 Редактор: Доника Ризова
Емил Кошлуков: Медиите ме влекат повече от политиката

„Не ми се занимава с политика. Няма каузи. Няма програмни битки. Политиката се профанизира. През последните години няма политическа  реч, която да сме запомнили. Няма указ, който да ни е втрещил. Политиката стана технократска“, сподели още Кошлуков пред  Доника Ризова.

Политологът, който бе сред емблематичните лица на прехода, в момента пише в няколко сайта и обмисля нов проект. "Обмислям нови неща. Не разбирам много от технологията, но виждам какво се случва с новите медиите, следя няколко проекта в САЩ и Израел.Интересни са ми новите платформи, които предлагат интернет телевизии. Нямам нещо конкретно предвид, но ми е интересно", допълни Кошлуков.

Той коментира и зачестилите напоследък политически проекти, които стартират от екрана: " Медиите не трябва да бъдат използвани за създаване на политическа кариера. Хората очакват от водещия позиция и мнение, без да бъде пристрастен" – добави телевизионерът.

Какво още сподели той, вижте цялото интервю във видеото.