Доника Ризова посреща знакови личности в Медиите ON AIR от 26 септември 2015

Важните неща по Bulgaria ON AIR от 21 септември 2015

11.09.2015 | 13:27
Доника Ризова посреща знакови личности в Медиите ON AIR от 26 септември 2015

Водещата на предаването Медиите ON AIR Доника Ризова представя промените в новия сезон по Bulgaria ON AIR.

Предаването ще продължи да представя новините и тенденциите в сферата на комуникациите.Зрителите ще могат да чуят коментарите по актуални теми на популярни журналисти, PR специалисти, комуникатори, медийни анализатори и университетски преподаватели.

Медиите ON АIR ще се излъчва всяка събота от 16:30 часа по националната телевизия и радио верига Bulgaria ON AIR и онлайн на bgonair.bg. Обратна връзка и коментар зрителите ще могат да направят през социалните мрежи www.facebook.com/mediiteonair.

 

„В новия сезон ще търсим и добрата новина, свързана с проекти на популярни личности. Ще покажем какво стои зад лъскавата страна на славата. Какви са гражданските позиции на „звездите“, имат ли каузи, какъв е техният прочит на новините“, коментира Доника Ризова.

 

Предаването Медиите ON AIR е единственото специализрано предаване в българския телевизионен ефир, посветено на журналистиката и професиите свързани с комуникация.

 

"Информацията е отговорност", казва Доника.

Авторът и водещ на предаването Доника Ризова е отличена с наградата "Златно перо" на Съюза на българските журналисти в раздел „Телевизия“, има номинация за награда „Заедно“ на Български дарителски форум през 2014 г. и много други. Предаването е носител и на специалната награда "Про Култура" от Съюза на работодателите в сферата на културата за принос към увеличаване на достъпа на младите хора до култура.

Като част от промяната в Bulgaria ON AIR, която от 21 септември 2015 насочва програмата си към широката аудитория, Доника Ризова ще кани в студиото на  предаването знакови и популярни лица, обект на медиен интерес.