Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Звездите вещаят сеизмична активност през 2019 година

Тази година ще се противопоставим на политическите манипулации, категоричен е астрологът Филип Филипов

03.01.2019 | 20:53 Редактор: Иван Берберов
Звездите вещаят сеизмична активност през 2019 година

Какво вещаят звездите за предстоящата 2019 година?

"Това, което се вижда в звездната картина за 2019 г. е ясно и хармонично. Виждат се знамения, сиреч съчетания на определени междупланетни космически взаимоотношения. Някои от тях се случват по веднъж на хилядолетие. Две много важни събития предстоят през януари – лунно и слънчево затъмнение. Това не са хармонични процеси. Природата и разумният духовен свят изпращат предупредителни сигнали преди тези събития", отбеляза астрологът Филип Филипов. 

В студиото на "Денят ON AIR" той подчерта, че звездите говорят за глобален червен код за сеизмична опасност, който може да обхване и България. 

"Астрологията се развива. Тя може да определи конкретните моменти, в които има опасност от земетресения. Българското правителство трябва да бъде проактивно, а не реактивно щом се касаят сеизмичните процеси. Може да се инсталират специални системи, които да прогнозират тези процеси. Българският народ не е прост. Той акцентира това, което гради, а не това, което манипулира и разрушава. Скандалите и манипулациите отвращават българите. През идната година ще се противопоставим на манипулацията", посочи още Филипов пред Bulgaria ON AIR.