Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Ценностите на българина ще претърпят радикална промяна, твърди астролог

В момента има двойна статичност на двата гиганта Сатурн и Юпитер, уточни Любомир Червенков

27.07.2018 | 21:05 Редактор: Велислав Филипов
Ценностите на българина ще претърпят радикална промяна, твърди астролог

За разлика от политиците, ние астролозите се интересуваме от стратегията. Ако се обърнем към тази наука ще видим, че в момента има двойна статичност - на двата гиганта в системата - Сатурн, които управлява държавното управление, и Юпитер, отнасящ се за ценностната система. Трябва да очакваме радикална промяна и завръщане на българина към първоначалните ценности.

Това каза астрологът и автор на книгата "Рождена карта на българския етнос" Любомир Червенков в студиото на "Денят ON AIR".

"Това се случва веднъж на няколко хилядолетия. Тази статичност означава смяна на ценностната система и на държавното управление. Тези процеси обаче няма да се извършат за ден-два. Извършва се абсолютно преосмисляне на всичко, в което българите са вярвали", категоричен е астрологът.

По думите му последният подобен период на статичност се е случил по време на написването на История славянобългарска.

"Всичко, което се е случило в нашата история в последните 100 години, ще започне да се повтаря, но в обратен ред. През следващата година трябва да очакваме промени, които реално вече настъпват", допълни Червенков пред Bulgaria ON AIR.

Според него сегашният кабинет на Бойко Борисов ще успее да изкара своя пълен мандат.