Денят ON AIR

Всеки делник от 19:30 часа
още

Каквато опозицията, такъв и вотът на недоверие, твърдят от ГЕРБ

Според народния представител Мануил Манев от БСП не са изнесли ясни мотиви и факти при обсъждането в пленарната зала

24.01.2018 | 20:05 Редактор: Велислав Филипов
Каквато опозицията, такъв и вотът на недоверие, твърдят от ГЕРБ

Не чух реални мотиви и факти по време на обсъждането на вота на недоверие от страна на депутатите на БСП. Чух само медийни публикации и нищо друго. Това бе публично самоубийство на БСП. Каквато опозицията, такъв и вотът! 

Така народният представител от ГЕРБ Мануил Манев обобщи обсъждането в пленарната зала на вота на недоверие към правителството на Бойко Борисов, внесен от стана на БСП.

Депутатът от ГЕРБ е категоричен, че корупцията наистина е основен проблем на държавата, но самият министър-председател Бойко Борисов е дал ясно да се разбере, че ще има открита борба с този вид дейност.

"Дали ще има резултат от тази борба срещу корупцията, ще се разбере само и единствено от усещането на хората", допълни Манев в "Денят ON AIR".

Народният представител коментира и днешната критична реч на президента Румен Радев за Народното събрание и изказването му за атрофирането на парламентарната република.

"За трети път Румен Радев си позволява да уронва престижа и да отправя епитети към Народното събрание. Това са нападки от страна на една институция към друга", отбеляза гостът пред Bulgaria ON AIR.

Манев е на мнение, че ако президентът наистина твърди, че форматът на парламентарната република се е изчерпал, да излезе и открито да поиска президентска република.