Денят ON AIR

Всеки делник от 19:30 часа
още

Журналист: МВР е в пълен крах, което само налива вода във воденицата на бандитите

Катя Илиева и Стефан Ташев коментираха пред Bulgaria ON AIR отвличането на Адриан Златков, който все още се издирва

04.09.2017 | 20:10 Редактор: Жанета Нейкова
Журналист: МВР е в пълен крах, което само налива вода във воденицата на бандитите

МВР е в пълен крах и бандитите го знаят много добре. Този факт само "налива вода в тяхната мелница" като ги кара да се чувстват силни и недосегаеми. Това отбеляза в "Денят ON AIR" журналистът Катя Илиева. 

Гостът на телевизията коментира отвличането на Адриан Златков, което доведе до въпроса с предположението дали т.нар. "мутренско време" не се завръща в България?

"Престъплението е извършено посред бял ден, което е изключително дръзко и нагло и само показва, че има раздвижване в криминалния контингент", отговори на догадките в телефонен разговор Стефан Ташев, собственик на сайта Breaking.bg

Той заяви за Bulgaria ON AIR, че подобно отвличане не се е случвало от 2013 г. насам и деянието е направено професионално, от добре действаща организирана група.

Журналистът Катя Илиева твърди, че има информация за още няколко подобни случая и не само - че съществува постоянно присъствие на такива сериозни криминални прояви, но те са игнорирани по един или друг начин.

"Отвличането на Адриан много бързо ни върна в реалността и ни показа докъде и как се развива системата за сигурност, как реагират службите и обществото", допълни Илиева.

Тя бе категорична, че престъплението е извършено с цел - откуп.