Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

На коалицията Обединените патриоти не може да се разчита, твърди Димитър Байрактаров

Политикът заяви пред Bulgaria ON AIR, че всяка негова дума при напускането му на формацията днес се е потвърдила

03.04.2017 | 21:10 Редактор: Жанета Нейкова
На коалицията Обединените патриоти не може да се разчита, твърди Димитър Байрактаров

Коалицията Обединените патриоти е несигурна като такава, на нея не може да се разчита, твърди напусналият преди месеци обединението Димитър Байрактаров. 

В студиото на "Денят ON AIR" политикът заяви, че не съжалява за решението си да си тръгне от Патриотите. Избор, който е направил по морални и принципни съображения, както посочва той.

"В Обединените патриоти участват три различни субекта. Партиите Атака, ВМРО и Национален фронт за спасение на България (НФСБ) имат коренно различни разбирания за провеждане на политика. И в трите субекта няма подготвени кадри, с малки изключения", каза политикът пред Bulgaria ON AIR.

Байрактаров допълни още, че всяка една негова дума, казана при напускането му на коалицията, днес се е потвърдила. Също така той не изключи възможността с тръгването си той да е повлиял и предизвикал отлив на гласоподаватели. 

"Решението ми бе плод на мой задълбочен анализ, който се случи едно-към-едно. Всичко, което съм казал вече е на повърхността".

Според бившия народен представител Обединените патриоти вече не са водеща партия в патриотичния сектор.

"Коалицията показва, че тя не е управлявана както трябва. Не се взимат правилни решения и, сякаш, "каруцарският" език взима превес", категоричен бе той.