Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Койчев, ГЕРБ-СДС: Имаме работа да вършим, софиянци се радват на много нови тротоари

" Битката ще бъде изключително тежка, с оглед на контекста на цялата политическа ситуация", каза общинският съветник

30.06.2023 | 21:00 Редактор: Искра Ангелова

Кога ще разберем кой е кандидатът за кмет на ГЕРБ-СДС?

"Когато свършим работата, която имаме, тъй като ние имаме доста работа, за разлика от други и не се занимаваме с презентации на кандидати. Ние работим за хората и това не е никакво клише. Тези резултати вече се виждат, ние ежедневно сме сред хората, виждаме какво сме се направили, виждаме какво не сме направили. Получаваме благодарности, получаваме и критики, но в крайна сметка ние сме избрани и за това", каза общинският съветник от ГЕРБ-СДС д-р Антон Койчев в студиото на "Денят ON AIR".

Той поясни, че когато няма нищо официално, д-р Койчев не може да се ангажира с име.

"Мога да се ангажирам с личното си мнение и профил. Софиянци биха се чувствали най-добре, когато начело на града е това управляващо мнозинство, а кмет, ако бъде номиниран и избран - сегашният председател на СОС Георги Георгиев. Още има неща, които трябва да се свършат, за да можем да излезем с чест от мандата. Много неща направихме, беше безпрецедентно труден - Ковид кризата, намаляване на инвестициите", допълни д-р Койчев в ефира на Bulgaria ON AIR.

И припомни, че вече софиянци се радват на много нови тротоари.

"Много от проблемите се преекспонираха, защото не е лошо да сме критични, даже е задължително за едно демократично общество, но освен всичко друго, трябва да сме обективни и да виждаме и добрите неща. Битката ще бъде изключително тежка, с оглед на контекста на цялата политическа ситуация. Но номинацията на ПП-ДБ зададе един водещ ракурс - тежкото политическо противопоставяне на визия, каквото всъщност трябва да бъде. Той изглежда интелигентен човек", поясни общинският съветник.

По думите на Койчев проблемът с детските градини е да намери не трайно, но поне "някакво решение".

"И в момента има детски градини в строеж. Но този, който каже, че може да реши проблема с магическа пръчка, мога да го нарека откровен лъжец. Темата започна да отшумява и заглъхва, това е заради и сериозната работа. Сами разбирате какви усилия да се намери терен, той да отговаря на изискванията. Благодарение и на представители на ГЕРБ, се промениха и строителните параметри, които бяха", коментира още той.

Гледайте видео с целия разговор.


1
1 rate up comment rate down comment 0
От тръъън, та на гло
преди 9 месеца
Какъв друг кандидат за кмет на София да представи Бойкикев,освен наследник на дс- висши офицери, като той самият е наследник на комунистически партизани. Достоен кмет на Столицата ще бъде избран едва след края на войната в Украйна, когато всички путинистки и етнически партии у нас ще бъдат забранени от Закона. Атлантик Сигнализирай за неуместен коментар