Денят ON AIR

Всеки делник от 19:30 часа
още

Голямата Петя Буюклиева празнува юбилей 2 по 20: Моята партия е музиката

Концертът "С мен бъди" ще се проведе на 23 юни в зала 1 на НДК и включва златните ѝ хитове

17.06.2022 | 21:21 Редактор: Здравко Черкезов

В размирното политическо ежедневие, жената на всички времена – Петя Буюклиева, празнува юбилей с концерт.

"Вече съм пораснало момиче, което смени много президенти, парламенти и правителства... И музиката e над всичко", сподели Буюклиева в студиото на "Денят ON AIR".

Според нея ако музикантите се държаха така, както депутатите се държат в парламента – "няма кой да дойде на концертите ни". "Да внимават, защото имиджът им много бързо пада. Хората не трябва да слугуват на тях, а те на хората. Не е красиво това, което се случва", категорична бе Буюклиева.

Никога не я е вълнувало политиката. "Получавала съм покани, но моята партия е музиката и вече 40 години се отдавам на сцена. За мене това е най-важното - да бъдеш там, където можеш да дадеш най-доброто", каза тя.

"Омръзна ни да ходим на избори... Децата ни са в чужбина и няма да се върнат! Загубихме децата си и за какво ни е тази страна, неорганизирана. Толкова ли не можем да дадем всичко от себе си и да съберем правилните хора", пита със съжаление певицата в ефира на Bulgaria ON AIR.

По повод творческия си юбилей от 2 по 20 години Буюклиева ще изнесе концерт на 23 юни в зала 1 на НДК. Концертът "С мен бъди" включва златните хитове, песни, печелили "Гран При", както и звездното участие на Мария Илиева. 

"Елате, за да ви раздам цялата си положителна енергия, да ви обсипя с музикалните си прегръдки и ще преживеем заедно много хубави мигове, споделени. Каня ви! Да украсите залата", завърши голямата Петя Буюклиева.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК