Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Защо водещият Симеон Колев реши да се кандидатира за общински съветник? 

Toй вярва, че политически елит не се ражда, а се създава

18.10.2019 | 21:30 Редактор: Ивет Арабова

"Няма да напускам радиото, ще продължа да правя всичко, което правя и сега. Изобщо не се замислих дали да приема, когато г-жа Фандъкова ми предложи. Всеки от нас може да направи много неща". Това каза журналистът от "БГ Радио" Симеон Колев в студиото на "Денят ON AIR". Той се кандидатира за общински съветник в столицата.

По думите му политическият елит не се ражда, а се създава, и политиката е една нормална работа.

"Бях истински очарован, когато започнахме да работим с ГЕРБ и СДС. Това са хора, с които може да се говори за всичко. Виждам как говорят и как мислят. Смятам, че е съвсем нормално това, че получих чувство за принадлежност към тях", коментира Симеон Колев.

Той сподели, че често има добри идеи и иска да ги реализира.

"Бих се чувствал много добре в Общината, смятам, че диалог с тази институция не липсва. Не трябва да се сърдим на хората за това, че изискват и че ни държат отговорни институциите", сподели журналистът в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него аргументите на опонентите му са сватбарски, като аргументи на маса - обещания, които няма как да се случат.

"Ние обещаваме неща, които са възможни. Бюджетът на София ще върви нагоре, защото столицата се развива. Никога не съм имал общо с политиката, искам да помогна обаче с моите идеи. София преди беше сива, неподдържана, нямаше метро, имаше много улични кучета", каза още радиожурналистът Симеон Колев.

Вижте целия разговор със Симеон Колев във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК