Денят ON AIR

Всеки делник от 19:30 часа
още

Юлий Москов: Очаквам Слави Трифонов да е най-опасен и вреден за БСП

Последният политически сезон показал несъстоятелността на малките партии

07.08.2019 | 20:24 Редактор: Юлия Христова

Кризата с африканската чума е съпътствана от основен проблем, касаещ това, че хората не си застраховат къщите, животните, нивите. Това стана ясно от думите на журналиста Юлий Москов, който гостува в "Денят ON AIR".

Според него напрежение в обществото няма, но е трябвало да почерпим опит от други държави като Чехия, където подобни казуси са намерили своето решение. 

"Оградата по българската границата е пълен майтап. Тя не може да спре и заек, тя е фалшименто, не свърши никаква работа. Оттам тръгна проблемът", категоричен е Москов. 

Пред Bulgaria ON AIR журналистът посочи, че съдът не бива да допуска създаването на партията "Няма такава държава" на Слави Трифонов.

"Какво е това безобразие с "Няма такава държава"? Трифонов е комедиант и провокатор. Той какво разбира от политика, икономика, международни отношения...", коментира още той. 

Случващото у нас не можело да се отъждествява с процесите в Украйна, а последният политически сезон показал несъстоятелността на малките партии в България, подчерта събеседникът на Ганиела Ангелова.

"Очаквам Трифонов да е най-опасен и вреден за БСП. Преди местните избори БСП изглежда тъжно. Остава ѝ единствено да е креслива. Те са вътре във война помежду си и с всички партии у нас. Не са във война само с Кремъл", категорично заяви Москов. 

По думите му след местния вот не можело да се очаква управлението на София да бъде поето от червените.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК