Кирил Петков за изтеклите записи: Искат да направят кампанията мръсна и гадна

"Винаги съм вярвал, че Петков е честен човек", коментира Бойко Борисов

21.05.2024 | 19:33 Редактор: Беатрис Младжова

Медийното пространство стана достояние на запис от разговори по време на кампанията на ПП-ДБ по време на последните парламентарни избори.

"Винаги съм вярвал в Кирил Петков, че е честен човек. Звучеше за мен дори миловидно, като слушах как са безчинствали през тези 11-12 месеца", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Това, което са се опитали да направят, е да запишат наши разговори преди 1 година, да се опитат от тези разговори да сглобят нещо и да се опитат това нещо да се случи след 1 година точно в изборната кампания, за да я направят мръсна, гадна. И знаете ли защо? Защото нямат аргументи", каза съпредседателят на ПП - ДБ Кирил Петков.

"Тази изнервеност, тази кална кампания, която виждате, е просто предсмъртният писък на г-н Пеевски, защото все повече ще става ясно, че с него на врата нито ГЕРБ, нито ДПС ще могат легитимно и устойчиво да упражняват властта в България, да формират стабилно правителство и да бъдат партньори на европейците", смята лидерът на "Да, България" Христо Иванов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR