Костадин Димитров за битката в Пловдив: "Тракия" след няколко дни ще е най-добрият квартал за живеене

"Направихме една много положителна кампания", каза кандидатът за кмет от ГЕРБ-СДС

29.10.2023 | 20:35 Редактор: Искра Ангелова
Костадин Димитров за битката в Пловдив:

Благодаря на пловдивчани, че гласуваха днес. Благодаря и на тези, които гласуваха за мен, за моята листа. Искам да благодаря и на тези, които не са гласували и да ги мотивираме следващата седмица да упражняват правото си на глас, защото е важен за развитието на града ни. Това каза кандидатът за кмет от ГЕРБ-СДС за Пловдив - Костадин Димитров, пред екип на Bulgaria ON AIR.

"Нека да видим нашето паралелно преброяване и тогава ще можем да коментираме вече финалните резултати. Ние направихме една много положителна кампания. Успяхме в рамките на месец да кажем много послания, да имаме определена и точна програма, да имаме решения на някои от проблемите", допълни Димитров.

По думите му в последните 12 години от партията му са показали, че могат да бъдат и успешни.

"Тракия" след няколко дни ще е най-добрият квартал за живеене в класациите. Само след няколко дни ще имаме и нова детска градина, която ще реши проблема с липсата на места в детски градини. И ще имаме още много положителна неща, освен парковете, които са страхотни", подчерта още Костадин Димитров, като се надява другата седмица избирателната активност да е по-висока.