ПП-ДБ: Няма задкулисие в коалицията, целта е изборна победа и управление

Тази кампания ще бъде жужаща от положителна енергия, заяви Венеция Нецова-Ангова

01.03.2023 | 08:00 Редактор: Тодор Петров

"Нашата заявка за тези избори е първи, обединени, рояк на промяната. Виждаме преодоляване на апатията от предходните избори. С нашата предизборна коалиция искаме да бъдем първа политическа сила. Тази кампания ще бъде жужаща от положителна енергия и има реален шанс да бъдем първи и да сформираме управление", заяви Венеция Нецова-Ангова от "Продължаваме промяната" в студиото на "България сутрин".

От коалицията ПП-ДБ вярват, че ще успеят да вкарат над 120 народни представители в следващия парламент. По думите на Ангова хората са проактивни и мотивирани, защото политиците от ПП-ДБ се стремят да направят важните промени.

"Търсим тези каузи, за да ги вплетем в смислена кампания и смислени дейности. Оперативно изисква малко повече координация. Тези, които опитват да дърпат чергата, по естествен път отпадат от нашето обединение. При реденето на листите няма разногласия. Ако се фокусираме само в едно нещо, как ще направим голямата промяна? Това не означава, че не уважаваме каузата на Александър Дунчев. На този етап не го включваме в листите, оставяме го да преодолее емоционалния дисбаланс", каза още гостът на Bulgaria ON AIR.

Ангова подчерта, че в коалицията им няма задкулисие, всичко се случва прозрачно и взимат решения с техните колективни органи. 

"Пътищата за постигане на промяната са много и най-различни. Не е изненада, че взехме решение да се явим в коалиция на изборите", отбеляза тя.

По думите на Ангова парламентарната република работи, но проблемът е фрагментацията на парламента. 

"Когато започнем да се обединяваме по програма и морал, тогава можем да достигнем тази повратна точка, за която се борим", посочи още тя.

Гледайте целия разговор във видеото. 


1
0 rate up comment rate down comment 0
манара
преди 1 година
Вече ви видяхме възможностите,не сам тук в страната ,но и навън! Сигнализирай за неуместен коментар