Родена с дарба да предсказва бъдещето и да лекува душите: Коя е пророчицата Ани?

Мистичен камък на повече от 200 години се озовава в нейния дом по волята на съдбата

20.01.2023 | 19:50 Редактор: Петя Кръстева

Близо до София, в малка къща край Костинброд, живее необикновен човек с божествена дарба - Ани, лелята на певеца Азис. Опашките пред дома ѝ обаче нямат нищо общо с известния ѝ племенник. Още като дете тя усеща, че призванието ѝ е да помага на хората, като предсказва бъдещето. Съдбата я среща с пророчицата баба Станка - родната баба на Азис.

"Аз съм снаха на баба Станка и се гордея с това. Тя ми предаде много неща, но всъщност аз си го носех, то ми е дадено. Това е моето призвание. Аз бях много млада, когато започна да се появява дарбата ми. Усетих я с болка, наистина с болка. Започна със силно главоболие, което означаваше, че аз зная много и съм информирана много", разказа тя. 

Един мистичен камък на повече от 200 години се озовава в нейния дом по волята на съдбата.

"Този камък е единственият в света, който се върти в обратна посока. Това е воденичен камък. Не искам да се възползвам от светицата Баба Ванга, но тя самата е пращала хората на този камък. Той лекува болести и изцелява душите", подчерта Ани.  

Повечето хора прекрачват прага ѝ с надежда, но други - със скептицизъм. Сред тях е и Мишел Леви, който отива при лечителката, след като е понесъл серия житейски удари.

"Това, което тя ми каза, беше "ела, просто пробвай". Това, което стана за мое огромно удивление, е, че за един момент излязох от тук съвсем по друг начин - облекчен, без тежест, без притеснения", коментира той. 

Други идват с тежки диагнози и усещане за безизходица. Тялото на Величка буквално отказвало да функционира.

"Аз дойдох невярваща, че тя ще ми помогне, дори не си го бях поставила за цел, но след 2 седмици разбрах, че не съм вземала лекарства и това ме вдигна", смята тя. 

Колкото повече хора търсят Ани за помощ, толкова повече започват да злоoпотребяват с нейното име.

"Аз работя сама", обобщи тя.

Вижте повече в репортажа на Михаела Златкова.

2
0 rate up comment rate down comment 0
дс
преди 1 седмица
1
0 rate up comment rate down comment 0
ano.
преди 1 седмица