Ивка Бейбе: Аз съм амбициозна кариеристка

Инфлуенсърката застава от другата страна на микрофона

27.05.2022 | 19:35 Редактор: Теодора Патронова

Все повече млади хора избират интернет за развитие на своята кариера. Виртуалното пространство предлага необятни възможности, но крие и рискове. 

Тя е различна! Винаги колоритна и често провокативна. Известна в интернет.. и не само! Тя е Ивка Бейбе! По-често пита, отколкото отговаря. Ива Иванова нахлува виртуалното пространство, където далеч не е единственият млад човек, но се откроява.

"Може би вече преди три години се запознах с моя оператор, монтажист и всичко общо взето Красимир – Стамбини. Тогава имах идея за съвсем различно предаване. Въобще не бях мислила за анкети. Но предаването трябваше да има доста солидно финансиране. Той ми каза да анкетираме хората", разказа тя.

Трудности не липсват, а всичко започва с малко пари и кабелен микрофон.

"Бях напуснала тогавашната ми работа и са ми останали някакви къси 200 лева и с Краси се разбрахме делим по 100 лева и си купуваме първия жичен микрофон", разказа Ива.

Целта обаче оправдава средствата. А успехът ѝ се дължи на къртовски труд и безсънни нощи

"Кариеристка съм, амбициозна съм, надъхана съм. Не съм от тези жени, които обичат някой мъж да им дава пари. Всеки Божи път, когато изляза да снимам се притеснявам, но моята работа е да не го показвам", обясни Ива.

А провокацията продава, но когато не минава граници.

"Провокацията е нужна в рамките на нормалното. Аз на моменти съм минавала границата, за което съм се извинявала публично на аудиторията. Може би защото не съм очаквала толкова малка аудиторията да ме гледа. Майките и бащите си дават телефоните на децата и те попадат на мен. После пишат "ама ти може ли да говориш такива неща". Неща, които майките и бащите си говорят на маса след като се напият. Просто аз имам смелостта да го кажа публично", изтъкна инфлуенсърът.

Тя разказа, че най-трудното ѝ интервю е с Преслава и Константин. А Ивка Бейбе ще пита и днес. Въпросът на деня – Ще има ли предсрочни избори!

Вижте повече в репортажа на Петър Антонов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК