Даниел Митов: Как да не ни търсят реванш, като сме ги били на 14 национални вота

"Срещу нас няма идеи, има шпицкоманда, маскирана като служебен кабинет", посочи Красен Кралев

28.06.2021 | 11:30 Редактор: Здравко Черкезов
Даниел Митов: Как да не ни търсят реванш, като сме ги били на 14 национални вота

Целият ресурс на служебното правителство на Румен Радев е мобилизиран срещу ГЕРБ. Всеки ден нови лъжи и компромати. Целта винаги е била една - Радев да бъде преизбран за президент и да стане архитект на новата власт. Случи ли се това - руските интереси в България ще бъдат гарантирани! Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и водач на листата в 24 МИР Даниел Митов по време на среща с актива на ГЕРБ-Русе.

"Чухте ли Радев как пламенно бранеше Русия от Брюксел? А помните ли как скри декларацията на Б9? Тази негова проруска политика ще стане и държавна, ако не ги спрем на 11 юли! Затова призовавам всички евроатлантици, всички, които се чувстват европейци - да подкрепят истинската десница на вота - Коалиция ГЕРБ-СДС. Други няма. Така наречената "градска десница" отдавна не е дясна", категоричен бе Митов, цитиран от БТА.

По думите му е нормално да има реваншизъм спрямо ГЕРБ.

"Как няма да ни търсят реванш, като ние сме ги били на 14 национални вота. Попречихме на комунистическата номенклатура да се впие във властта. Големият проблем е, че ни се търси реванш с недемократични инструменти. Служебният кабинет на Радев има една задача - да организира изборите. А не Митниците, НАП, ББР и т.н. Всичко това е редно да се прави само от редовен кабинет със санкцията на парламента, в който има и опозиция. Всичко останало е диктатура", обясни заместник-председателят на ГЕРБ.

"Срещу нас няма партии, идеи или експерти. Има шпицкоманда, маскирана като служебен кабинет, която от сутрин до вечер търси как да лепне петно върху направеното от ГЕРБ", подчерта на свой ред водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Русе Красен Кралев и допълни, че ГЕРБ ще продължава да брани каузата си за демокрация и европейски път на развитие за България.

"От 2 години Русе се управлява от БСП и всички проекти спряха. Нека не оставяме за постоянно властта на цялата държава в ръцете на коалицията около БСП и Радев. Вижте какво става с управлението на пандемията. Идва нова вълна, а нашата ваксинация е пълен провал", отбеляза Кралев.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 0
Сиси
преди 2 години
Гербавите,колкото повече плюете Радев и служебния кабинет,толкова повече плюмките отиват върху вас,защото вятъра на промяната няма как да спрете,а знаете как се плюе срещу вятър.Замълчете и се снишете,защото няма да ви се размине.Взехте се за богове,но забравихте, че няма вечно щастие и сега дойде време за разплата Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
Ердо
преди 2 години
Къдравата Сю да коментира 19% вчера в Благоевград! Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 3
Илиев
преди 2 години
Дани,Дани,толкова си далеч от живота у нас,че чак те боли тиквата,когато се мъчиш да подредиш две изречение пред хората.Отивате си безвъзвратно кърлежи,няма място за вас в управлението на държавата.Идва голям ден,с малко хляб. Следствие,прокуратура,съд,затвор,това е пътя на олигарсите крали държавата ни 11-12-години. Сигнализирай за неуместен коментар