Избори 2021: ГЕРБ подписа споразумение с "Обединени земеделци" и "Памет"

Борисов: Да подпомагаме земеделието винаги е бил един от най-важните ни ангажименти

15.03.2021 | 15:00 Редактор: Тодор Петров
Избори 2021: ГЕРБ подписа споразумение с

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов подписа споразумения за партньорство с "Обединени земеделци" и Съюза на репресираните от комунизма "Памет". Документите бяха подписани и от председателите на „Обединени земеделци“ – Петя Ставрева, и на Съюза на репресираните от комунизма „Памет“ – Лиляна Друмева.

Двете организации декларираха своята подкрепа към политиките на ГЕРБ и призовават всички свои членове и  симпатизанти на подкрепят партията на предстоящите на 4 април парламентарни избори, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

"Да подпомагаме земеделието винаги е бил един от най-важните ни ангажименти. Затова и сме се старали да извършваме плащанията към стопаните авансово, за да бъдат напълно спокойни за поминъка си. Общото между нашите партии е, че държим много на евроатлантическата ориентация на страната. Голям успех в тази посока бе влизането в Банковия съюз и чакалнята на Еврозоната. За да приемем еврото обаче, има още много работа да се свърши и никой друг не може да се справи с тази задача – освен нас“, коментира председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Дължим на всички репресирани от комунизма българи и техните наследници да продължим да утвърждаваме демократичните ценности у нас", каза още премиерът.

Снимки: Пресцентър на ГЕРБ

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 6
Келеш
преди 3 години
Борисов да пукнеш дано през тази година.По възможност точно преди изборите.Господ да ме прощава ама такива гадове като тиквата трябва да измират. Сигнализирай за неуместен коментар