fallback

Интригата се заплита в "Нереално"

26.05.2020 | 18:08 Автор: Александра Иванова

И тази седмица продължава "мръсната игра" в  най-мрачната комедия за малкия екран, разкостваща тъмните страни на телевизията. Манипулации, тайни, мръсни игри, предателства са всекидневие в света на шоубизнеса. Именно тях показва сериала "Нереално", който може да гледаме всяка делнична вечер по телевизия Bulgaria ON AIR.

Именно първи сезон на драмата от 2015 г. е обявена за комичен шедьовър и печели награда AFI, както и се сдобива с две номинации за престижните "Еми". Съперничеството между две можещи жени, всяка от която е наясно как се прави хладнокръвно телевизия, дадоха повод за продължението на сагата с още три сезона.

Шири Епълби е талантливата продуцентка Рейчъл Голбърг и се надпреварва по талант и възможности с изпълнителния продуцент Куин Кинг (Констанс Цимер) – опитна създателка на драматични шоу програми.

Сериалът проследява какво се случва в задкулисието на един реалити формат, само за да докаже, че в него няма нищо истинско и всичко е гонитба на зрителски рейтинг.

Тази седмица мръсните игри продължават, показвайки сложните нюанси на персонажите. Гледайте "Нереално" всеки делник от 20.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

fallback
Още от Очаквайте
fallback