ЦСКА отбелязва 70 години от създаването си, тържествата започнаха в полунощ

Кулминацията на празника е тази вечер след мача с Лудогорец

05.05.2018 | 14:45 Редактор: Ивайло Николов
ЦСКА отбелязва 70 години от създаването си, тържествата започнаха в полунощ

В София, където през целия ден ще има засилени мерки за сигурност заради юбилея на ЦСКА, който ще се чества до късно вечерта.

Близо 22 хиляди са продадените билети до момента за юбилейния мач на червените. По случай 70-тата годишнина на отбора, празненствата започнаха още снощи и продължават днес през целия ден. Очаква се легендата Христо Стоичков да даде старт на юбилейния мач точно в 20:00 часа.

Около Националния стадион "Васил Левски" има сериозни мерки за сигурност и ограничение в движението, защото през целия ден има организирани мероприятия, с които се отбелязва годишнината на червения клуб. 

Засилените мерки са в сила от 09:00 часа тази сутрин, като полицейско присъствие и пропускателни пунктове има в парк "Борисова градина" и около стадионите "Българска армия" и "Васил Левски".

Властите призовават феновете да се насочват към стадиона още в 16:30 часа, където ЦСКА и Лудогорец ще се изправят един срещу друг. Полицаите съветват привържениците да не идват употребили алкохол или наркотични вещества и да не носят оръжия или чадъри.