Започна конференцията на Bulgaria ON AIR "Образование и бизнес"

Седмото издание на форума ще премине под надслов "рЕволюция", гледайте на живо в ефир

16.11.2017 | 16:09 Редактор: Иван Берберов
Започна конференцията на Bulgaria ON AIR

Международни експерти и лидери ще споделят идеи, проекти и иновативни тенденции на седмата поред конференция "Образование и бизнес: рЕволюция", организирана от национална телевизия Bulgaria ON AIR. 

Лектори от цял свят ще споделят своето мнение и практически опит за това как бизнесът и образованието могат да работят заедно. 

"Тази конференция е част от корпоративно-социалната отговорност на Investor Media Group. За това издание избрахме подтема "рЕволюция", защото искаме да обърнем внимание на това, че еволюцията е пряко свързана с образованието и новите технологии. Подбрали сме и още една подтема – "Как да върнем децата в училище?". Само че това училище, което обществото иска за своите деца", отбеляза модераторът събитието и водещ на Bulgaria ON AIR Доника Ризова. 

"Образование и бизнес" ще засегне и темата за компютърните игри - могат ли те да бъдат бъдеща професия за нашите деца. 

Конференцията се излъчва на живо в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR, както и в социалните мрежи, така че всеки, който няма възможност да посети събитието на място, може да стане част от този голям форум, предаде репортерът Виктор Борисов.