Давид Яблонски: Искам победа над ЦСКА и титла с "Левски"

Според защитника "Сините" са готови за "Вечното дерби" в събота

20.10.2017 | 12:07 Редактор: Велислав Филипов
Давид Яблонски: Искам победа над ЦСКА и титла с

Голмайсторът и защитник на "Левски" от началото на сезона Давид Яблонски даде специално интервю пред репортера на Bulgaria ON AIR Ваня Симонска.

В него той говори за предстоящото дерби с ЦСКА, за целите със "синия екип" и за разликата между българския и чешкия футбол. Запитан готов ли е за поредното предизвикателство с екипа на "Левски", Яблонски отговори:

"Всички сме добре подготвени. Тренирахме усърдно в тези 4-5 дни, имахме и малко почивка след последния ни двубой срещу "Етър". Като цяло работим успешно и мисля, че сме готови за мача в събота".

Според него "Левски" показва различно лице под ръководството на Делио Роси и дори се забелязвало и в самите тренировки. Защитникът споделя, че всички в отбора работят здраво и това си личи в мачовете. 

"Хубаво е, че не допускаме голове, а когато пък не успяваме да бъдем по-резултатни, аз се радвам, че мога да помогна на отбора като реализирам попадение. Всичко това ме прави щастлив", отбеляза Яблонски.

По думите му "Левски" изключително много разчита не феновете си в предстоящия двубой срещу ЦСКА.

"Що се отнася до феновете, мисля че отново ще бъдат фантастични и в събота ще ни окажат пълна подкрепа", катогоричен бе футболистът. 

Какво сподели голмайсторът на "Сините" пред Bulgaria ON AIR за нивото на футбола в България и Чехия, какво му липсва от родината и докъде се простират мечтите му с "Левски"? Вижте в интервюто!