За Коледа: Дари хранителни продукти или играчка за дете в нужда

Holiday Heroes стартираха двете си традиционни акции

02.12.2016 | 15:28 Редактор: Василия Пейчева
За Коледа: Дари хранителни продукти или играчка за дете в нужда

Когато Празничните герои се развихрят, значи Коледа наближава... Броени дни преди Рождество Христово, Holiday Heroes стартираха двете си традиционни акции, с които да осигурят достатъчно продукти и играчки за празничните пакети. И двете инициативи са в периода 1-19 декември, а в тях може да се включат всички желаещи да бъдат празнични герои за семейство в нужда.

"Избери, купи, дари" е акция за събиране на хранителни продукти, която за трета поредна година се провежда в Kaufland България, в четири от търговските обекти на веригата. Всеки делничен ден от 18:00 до 20:30 ч., а през уикендите между 12:00 и 16:00 ч., ще има официален доброволец на Holiday Heroes, облечен с тениска на организацията, на когото могат да се дарят закупени от търговския обект продукти.

Продуктите, които се събират, са брашно, ориз, консерви, варива, паста (макарони), олио и захарни изделия, но не и такива, които подлежат на температурен режим. Всеки дарител може да избере производител и количество, което да дари.

Повече за инициативата можете да намерите на Facebook страницата на Holiday Heroes: www.facebook.com/HolidayHeroes.bg

"ДАРИ ИГРАЧКА за дете от семейство в нужда" се провежда в Serdika Center. Там е разположен кът на Празничните герои, а в инициативата ни може да се включи всеки – дете, ученик или ... пораснало дете с голямо сърце.

Единственото, което трябва да направи, е да донесе своя играчка, с която с удоволствие може да играе и някой друг. Или да купи нова, която да дари.

Играчките могат да се донесат в делнични дни между 18:00 и 20:00 часа или през уикендите между 14:00 и 18:00 часа, когато има доброволци на Holiday Heroes. Играчки могат да се оставят дори да няма доброволец, като за целта са предвидени специални коледни чували, в които да се оставят донесените играчки.

От 17-ти до 20-ти декември можете да гледате опаковането на празнични пакети с хранителни продукти и детска играчка онлайн, на живо в канала ни във Facebook.