Спипаха убиеца от "Хаджи Димитър" край Локорско

Издирването му започна след като вчера в апартамент в столичния "Хаджи Димитър" бяха намерени телата на майка му и дядо му

29.07.2016 | 13:59 Редактор: Ирина Георгиева
Снимка: МВР

От МВР съобщиха, че са задържали 27-годишния Кристиян Гочев, издирван за двойното убийство в София.

Той бе обявен за издирване вчера след обед. Мъжът е открит след претърсване на територията на Локорско, включително и на близката гориста местност. Той е приведен в полицейския арест, а работата с него продължава.

Издирването на Кристиян бе предприето, след като вчера в апартамент в столичния квартал "Хаджи Димитър" бяха намерени телата на майка му и дядо му, съсечени зверски с мачете, припомнят от Dnes.bg.

По-рано днес директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов обяви, че той е действал със сериозна злоба и омраза, с изключителна жестокост, убивайки роднините си. По думите му ще бъде направен повторен оглед и ще се извърши аутопсия на телата, за да се съберат още веществени доказателства, уличаващи извършителя.

Според него до убийството се е стигнало в резултат от съчетаването на психическо заболяване на мъжа и употребата на наркотици.

"Кристиян има освидетелстване, има престой в психиатрично заведение и най-вероятно употребата на наркотици спомага и отключва кризите, в които изпада", каза полицейският началник.

Жестокото убийство потресе хората от столичния квартал "Хаджи Димитър".