До момента няма отложени полети от София към Истанбул

На летище "София" няма засилено полицейско присъствие

16.07.2016 | 02:21 Редактор: Луиза Божинова
До момента няма отложени полети от София към Истанбул

Ситуацията на летище "София" е спокойна. Както на Терминал 1, така и на Терминал 2, няма отложени полети от и за Турция. Очаква се да кацне самолет от летище "Ататюрк" в 09:00 часа тази сутрин. Предвидено е кацане в 14:00 часа, както и в 21:00 часа. Предвижда се да излети самолет от летище "София" за Турция около 10:00 часа сутринта.

На летище "София" няма засилено полицейско присъствие, няма хора, които да се притесняват за това дали ще могат да излетят за Турция, ситуацията е спокойна, информира репортер на Bulgaria ON AIR.

Няма отложени полети от София към Истанбул, въпреки появилите се информации, че летищата в Турция са затворени и не кацат, нито пък излизат самолети. От летище "София" нямат информация да е затворено летището и че оттук няма да има полети към турската страна.

Ситуацията пред турското посолство в България също е спокойна. Пред сградата има патрулна кола на полицията. Такава е ситуацията и пред резиденцията на турските власти у нас, където също има един полицейски патрул и няма събиране на хора, никаква суматоха. Поне на този етап няма никакво напрежение.