Посрещаме Джулай морнинг тази нощ

Любители очакват първото юлско утро заедно с групите "Уикеда“ и "Контрол“

30.06.2016 | 17:16
Посрещаме Джулай морнинг  тази нощ

Стотици привърженици на Джулай морнинг ще се съберат на Централния плаж в Бургас още тази вечер, за да посрещнат първото юлско утрото, в компанията на групите "Уикеда“ и "Контрол“. Репортаж на 11 групи ще участват в 12-часовия концерт за Джулай морнинг в Бургас. Това съобщи организаторът на фестивала Марияна Добрева.

"Правим концерта с много любов съвместно с община Бургас вече пета година. Концерта ще бъде точно до моста на плажа на голяма сцена, на която ще се качат тази година български групи, групи, които отдавна не са идвали в града, двете банди, които звучат толкова добре в едно изречение, това са Уикеда и Контрол. Те ще ни зарадват с всичките си обичани песни", обясни Добрева. От полицията в града уверяват, че са взети и всички мерки за сигурността на меломаните.

"Медицинско лице, ще има спасители на плажа. Няма да бъде позволено да се влиза в морето. Ще бъде позволено може би по изгрев слънце. Все пак нека да бъдем разумни и да запазим добрият дух на събитието", споделиха от МВР Бургас.
Концертът на централния плаж в Бургас започва в 18 часа и ще продължи до изгрев слънце и в 5.30.